El desembre a la Llar d’Infants!

 Hola famílies!

Aquest mes desembre hem treballat diferents costums i activitats nadalenques com són el calendari d’advent, l’arribada del tió a la Llar d’infants, diverses manualitats, la confecció i elaboració de la carta, hem fet cagar el tió i hem entregat la carta al patge dels Reis Mags d’Orient. 



El fet de treballar a l’aula les cultures i tradicions proporciona als infants una educació enriquidora, ajudant a què a la llarga comprenguin la importància dels costums i tradicions respecte a la construcció de la seva identitat individual i col·lectiva. Per altra banda, amb elles aprenen sobre valors, i enforteixen l’autoestima i desenvolupen la seva personalitat. 




Un dels altres motius pel qual és important treballar les tradicions i festes a l’aula és perquè ajuden als infants a situar-se en un espai-temps i relacionar aquesta tradició amb l’època de l’any. 



Al llarg d’aquest mes també hem rebut un cop més la visita de les àvies, les quals han vingut a la nostra llar d’infants per realitzar amb nosaltres piruletes nadalenques de poma amb xocolata. Aquesta activitat també ajuda als infants a relacionar-se amb membres de la comunitat. 



Per nosaltres és molt important treballar amb les àvies per l’intercanvi generacional que es produeix i perquè d’aquesta forma es promou la participació de les persones grans en aspectes de la societat com és la Llar d’Infants. A més, el treball i interacció amb les àvies aporta als infants aprenentatges i valors com la responsabilitat, el respecte, la tolerància i l’amor. 



Bon Nadal i Bones Festes!

Desitgem que gaudiu molt d’aquests dies en família.

Les educadores





Comentaris