El sol de Març porta refredats!

Durant aquest mes de març, aprofitant que els nens i nenes de la classe dels cargols es trobaven en una etapa on el seu desplaçament començava a ser una mica més fluid, hem aprofitat per realitzar provocacions basades en circuits sensorials. 

Amb aquestes provocacions hem volgut estimular i donar pas al moviment i desplaçaments dels infants gràcies a l'estimulació i la seva motivació per descobrir i explorar l'entorn. 

Pel que fa als nens i nenes de l'aula dels esquirols, hem aprofitat els dies de sol i bon temps per sortir al pati i dur a terme activitats psicomotrius i de joc lliure. 

També hem aprofitat els diversos canvis de temps per treballar i aprofundir més en el "Bon dia" i en el "Quin temps fa avui?", treballant al mateix moment l'inici de la primavera i el canvi climàtic que aquesta comporta. 

Conjuntament amb les dues aules hem estat treballant la pasqua a través de diverses manualitats basades en l'expressió lliure i la pintura. 

Per finalitzar el mes, i abans de les vacances de Setmana Santa, juntament amb les àvies del Casal d'avis i àvies del poble, hem fet mones de xocolata per a tots i totes. Hem pogut gaudir un matí d'intercanvi i aprenentatge amb les àvies i ens ho hem passat d'allò més bé fent les nostres mones!




Comentaris