A l'abril, cada gota val per mil

L'abril és el mes de l'any que es considera el més primaveral per excel·lència, gràcies a què la naturalesa desperta i, els camps i prats, es poden veure pràcticament tots florits, plens de colors, llum i vida.  Per tant, durant aquest mes, la naturalesa ens pot aportar diferents activitats i propostes molt riques on els infants poden experimentar i manipular diferents textures, olors, colors, etc. 

Així que, aprofitant aquest fet, vam realitzar una proposta als infants de l'aula dels cargols i l'aula dels esquirols on, primerament trobaven repartides per una taula diverses flors i fulles que havien recollit prèviament, a l'entorn que ens envolta, amb les seves famílies. Amb elles van poder experimentar, jugar i manipular i finalment, van crear una representació lliure sobre una cartolina. 

 

Aprofitant el bon temps que ha fet alguns dies, els infants de l'aula dels cargols també han pogut sortir al pati i jugar i experimentar per primer cop amb aquest entorn juntament amb els companys i companyes de l'aula dels esquirols. 

Des de la Llar intentem fomentar i afavorir el treball internivell durant el nostre dia a dia, ja que creiem que és una forma enriquidora i atractiva d'aprendre i compartir continguts i valors. 

Finalment, durant aquest mes, amb l'ajuda dels infants, hem construït el nostre petit racó de la primavera. En aquest espai els infants podem trobar i veure aspectes i trets que estan relacionats directament amb esdeveniments d'aquesta estació de l'any. Amb aquest espai volem fomentar la curiositat individual dels infants per aprendre, el treball cooperatiu i el respecte i cura de materials i medi ambient. 

 



Comentaris