Bon curs 2023-2024!!!

 Benvolgudes famílies!!!

Obrim les nostres portes  a un nou curs a la Llar d'infants que esperem que sigui una aventura, per totes i tots, enriquidora i lúdica plena de descobertes i somriures compartits amb els  Marramiaus. 

La nostra Llar és un centre d'educació infantil de primer cicle; que ha d'oferir als infants un ambient acollidor, ric en estímuls de tota mena, per tal d'afavorir ens els infants un conjunt d'experiències  i relacions tant amb els altres companys i companyes com amb l'entorn que els envolta.

La Llar ha de desenvolupar totes les seves capacitats i convidar l'infant a jugar , crear, experimentar i conèixer. En aquest sentit, entenem el joc com a eina d'aprenentatge de l'infant.



Experimentació amb avellanes i raïm que ens ha portat l'Edgar del mas dels seus avis.


Aprofitem els recursos naturals que ens ofereix l'entorn per fer matemàtiques de manera lúdica. Juguem a posar a dins a fora , a treballar la motricitat fina , la concentració i la coordinació oculomanual o visuomotriu.



El pati de la Llar ofereix moltes possibilitats d'aprenentatge. Treballem l'equilibri i la motricitat grossa; pujant i baixant amb els troncs de diferents mides i desnivells.

La tardor és una de les estacions que més ens agrada a la Llar, per els seus colors als carrers, els seus olors i els seus elements. El paisatge s'omple de colors marrons, vermells i grocs! És tot un món de nous conceptes per aprendre i a través de diverses i divertides activitats intentem que els petits els vagin interioritzant.


Tota la literatura científica sobre els infants de 0 a 3 anys coincideix en afirmar que aquesta és una etapa a la qual el cervell humà presenta un potencial d'aprenentatge únic i excepcional. Sentim doncs, l'enorme responsabilitat d'aprofitar al màxim aquest potencial i la curiositat dels nostres infants envers allò que els envolta durant el temps que passen a la Llar d'infants.


I cada divendres fem anglès. Aquesta setmana hem treballat la cançó Head, Shoulders, knees and toes. Creiem que en cada infant hi ha un potencial infinit. El cervell dels infants ,especialment a l'educació infantil, està desenvolupat per a acceptar i aprendre qualsevol idioma des de petit i de manera natural.
 Si el procés d'adquisició de la llengua materna s'inicia en el moment en què l'infant comença a escoltar-la , per què hauríem d'esperar a exposar-lo a una segona o tercera llengua, si el que pretenem és que desenvolupi una bona competència?
Utilitzem una metodologia d'aprenentatge de l'anglès basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

Bon cap de setmana i Bona Diada famílies!!!
Ens retrobem dimarts amb més propostes engrescadores!!!
Les educadores


 












Comentaris