La Castanyada!!!!

 Hola famílies!!!

Dilluns un any més vam fer els panellets amb les àvies, al seu local de jubilats i jubilades. Aquesta vegada van acompanyar-nos els infants de I3 i I4 de l'escola. Ens ho vam passar d'allò més bé i van sortir uns panellets boníssims!!! Moltes gràcies àvies , us estem molt agraïts i agraïdes.  


Fem. fem, fem
fem els panellets!!!!

Ametlles i sucre, pinyons,.....


Mireu quin goig de panellets!!!!
Cada infant en podrà prendre uns quants a casa seva. Tradicions que formen part de la nostra cultura. Hi ha tantes maneres de fer panellets com cases que en fan, però aquells més típics són els d'ametlla i els de pinyons. A Catalunya els panellets són el menjar típic per Tot Sants i la Castanyada, juntament amb les castanyes i els moniatos.


A punt els tenim per anar cap a les vostres cases famílies.
Han quedat brutals!!!!


Pinten una castanyera ben eixerida per decorar les vostres cases. Els infants van venir a la Llar disfressats de castanyers i castanyeres, feien molt de goig.


Treballem els colors utilitzant material reciclat, de manera manipulativa i lúdica, amb aquesta proposta d'aprenentatge. L'infant és el protagonista del seu aprenentatge. 


Els infants d'I2 segueixen camins enganxant gomets, Treballem la direccionalitat, la motricitat fina, la coordinació ull-mà, el color vermell i l'atenció amb aquesta proposta d'aprenentatge. Sempre a partir del joc. Respectant el ritme de cada infant.


A l'aula dels cargols hem decorat la carbassa de diferents colors de la tardor. Ha quedat una carbassa molt divertida. Els infants, d'aquest grup, s'inicien en el treball de la motricitat fina, la concentració, la coordinació oculomanual i l'experimentació del sentit del tacte i les textures amb el paper de seda. Dins d'un clima relaxat, respectant el ritme de cada infant.


Benvinguda Castanyera a la Llar, un any més en tenim aquí.
Quan ve el temps, de menjar castanyes,
la Castanyera, la Castanyera
ve contenta de la muntanya a la plaça de la ciutat.
La camisa, li va petita,...


Experimentem amb castanyes i després pintem, utilitzant els colors de la tardor, amb castanyes de veritat. Una activitat molt divertida. Experiència molt curiosa, precisa i motriu. Nova tècnica plàstica i sensorial de l'espai Crea Art. Vam escollir colors tardorencs. S'havien d'agafar molt bé les castanyes.


Bon Cap de setmana Famílies!!!
Ara sí cap de setmana de tardor!!!
Ja ha canviat el temps!!!
Gaudiu del temps que passeu junts.
Les educadores














Comentaris