Del novembre enllà agafa la manta i no la deixis anar!!!

 Famílies!!!

Aquesta setmana a la Llar ha començat l'Isaac. Benvinguts Isaac i família, segur que vivim noves aventures i compartim experiències i rialles plegats i plegades. Amb nosaltres Isaac viuràs moltes emocions, experimentacions i propostes per acompanyar el teu procés de creixement i descoberta de l'entorn dins d'un clima relaxat. L'Isaac s'ha descobert al mirall i allarga la mà per tocar la imatge. A través dels miralls de l'aula els infants van identificant la seva imatge, poc a poc van construint la seva pròpia identitat.


Manualitat de tardor: Mussol amb elements naturals. Les fulles que vam recollir, a la sortida de tardor, les hem pogut utilitzar per realitzar diferents propostes; que ens ajuden a treballar diferents textures, la motricitat fina, la coordinació ull-mà, l'atenció, els colors i la tardor.



Aquests dies presentem, als infants, diferents propostes per treballar el color vermell a la Llar. Fer seriacions és una d'elles. Fomentem el treball de les matemàtiques a partir del joc. Sempre respectant el ritme de cada infant i el seu nivell evolutiu. Treballant de manera globalitzada, tal i com es treballa durant tota l'etapa d'educació infantil. Posem les bases per assolir aprenentatges posteriors, de manera lúdica i divertida.


Propostes per iniciar als infants en el treball de conceptes matemàtics. Posar i treure les tapes dels pots de la capsa. Material reciclat i comú en les nostres vides que ens ofereix diferents oportunitats d'aprenentatge i de joc manipulatiu.


Juguen amb materials de color vermell al pati. El pati també és un espai educatiu en el que oferim als infants diferents propostes. És un espai al aire lliure, envoltat de natura i amb moltíssimes possibilitats per als infants. Un espai de joc, de moviment, de relacions socials, de descobriments i aprenentatges.
El pati té un triple paper per nosaltres:
-És un espai ple de recursos per a l'aprenentatge.
-És un espai festiu per a la celebració i la convivència.
-És un espai essencial per al desenvolupament de la capacitat de jugar i, per extensió, amb un immens potencial pel que fa als seus beneficis educatius.


Espai crea art. Els infants s'expressen per mitjà de la pintura. Creació lliure, amb els colors de la tardor, per potenciar la creativitat de cada infant. La pintura és una de les activitats plàstiques per excel·lència. Potencia la imaginació, la creativitat i afavoreix l'exteriorització de sentiments. Per l'infant és entesa com un joc, com un fet espontani.


Bon cap de setmana!!!
Gaudiu del temps que passeu junts.
De nou benvinguts Isaac i família desitgem que tingueu un bon procés de familiarització, de l'entorn de la Llar .
Les educadores






Comentaris