Si a l'octubre plou el rovelló es mou!!!

Benvolgudes Famílies!!!!

Mireu que bonic!!! Aquest joc elaborat amb material reciclat. Reduir-reutilitzar-reciclar. Joc per treballar els colors bàsics de manera lúdica i divertida. També treballem la motricitat fina, la concentració i la coordinació ull-mà i preparem als infants per aprenentatges posteriors.


L'equilibri i coordinació,  protagonistes de l'activitat de resseguir camins. El sentit de l'equilibri permet a humans i animals caminar sense caure i adaptar-nos al moviment. El tenim dins de l'orella; concretament en una zona coneguda com l'orella interna. El treballem de manera dinàmica realitzant-lo sobre el  propi cos dels infants.   


Llenguatge matemàtic: colors. Els infants posen els objectes, de diferents colors,  dins dels cercles de cada color. Classifiquem elements. Cada infant espera el seu torn per realitzar l'activitat de manera ordenada; respectant als companys i companyes. 


Els infants han posat menjar a les menjadores d'ocells,. Ja fa dies vam posar aigua pels ocells al pati i ara ja tenim les menjadores plenes. Ocellets ja podeu venir. Aquestes menjadores permetran als ocells tenir menjar al seu abast i aproparà les aus al nostre pati per poder-les observar.


Hàbits i rutines que ens ajuden a organitzar-nos en el temps i seguir un "ordre" que sovint ens és tan necessari per sentir-nos segurs i còmodes. Cada matí els infants passen llista., miren el temps que fa, canten la cançó dels dies de la setmana, diuen la dita del mes, ...


Al pati gaudim d'estones de joc, per tal de familiaritzar als infants al nou entorn de la Llar. Cal conèixer tots els espais de la llar i presentar-los amb propostes de joc . Jugar amb l'arena aporta moltes possibilitats de joc als infants.


Benvingut Unai estem molt contents i contentes de tenir-te amb nosaltres a la Llar.  Segur que viure'm moments de rialles, somriures i aprenentatges plegats i plegades. Desitgem que siguis molt feliç a la Llar.
L'etapa d'educació infantil és la més important per forjar les persones del futur.
Bon Cap de setmana!!!
Ens veiem dilluns amb més activitats de tardor!!!!
Les educadores


Comentaris