A la tardor ni fred ni calor!!!!

 Hola Famílies!!!

Una setmana més treballant la tardor a la Llar. Després de recollir fulles dels arbres de la carretera els infants les toquen, observen, oloren,... i juguen amb elles per familiaritzar-se amb elements de la tardor. D'aquesta manera treballem l'observació directe i l'apropament a la realitat, amb elements naturals de l'entorn.


Hem anat a la botiga de l'Elena per veure els fruits de la tardor. N'hem comprat i també hem agafat el que ens calia, per poder fer dilluns els panellets al local dels Jubilats i les Jubilades del poble, conjuntament amb els infants d'infantil de l'Escola Font de l'Arc.


Els infants ajuden a la Montse a posar les castanyes que hem comprat a la bossa. Repassem la llista dels ingredients per fer els panellets, a veure que ens falta? farina d'ametlles, sucre, ous, llimonada per ratllar, cireres confitades , ametlles,...


Us recomanem aquest àlbum. L'educació emocional és important treballar-la a l'etapa d'educació infantil. Una història sobre la hiperactivitat per aprendre a canalitzar aquesta energia desbordant i lluminosa sense prejudicis i des de l'amor, per que els més petits comencin a sentir-se bé amb ells mateixos.


A la Llar els infants juguen a ser pirates, bruixes, pallassos,... amb els companys i les companyes. El joc lliure, oferint als infants diferents propostes de materials, enriqueix el dia a dia de la Llar. Els infants aprenen a sociabilitzar-se i a conviure els uns amb els altres dins d'un clima de respecte ,confiança i seguretat. 


Aquests dies fem diverses manualitats relacionades amb la tardor, per poder decorar les vostres llars.
Hem realitzat la manualitat del cargolet eixerit. Cada infant ha pogut pintar la pinya, que utilitzem de closca, del color que més li ha agradat. Les pinyes les vam recollir el dia que vam fer la sortida de tardor, al parc del costat del pavelló.


Un cargolet se n'anava a la fira
perquè volia comprar uns esclops.
quan hi va arribar,
ja no era pas de dia 
i se'n va tornar descalç.

Per acabar la setmana, pintem les  castanyes que donarem a les àvies dilluns. Així podran decorar les seves cases . Els hi agraïm que ens ajudin a fer els panellets. Ens agrada molt compartir activitats amb elles.


 Bon cap de setmana de tardor famílies!!!!
Dilluns a fer panellets i dimarts ens els menjarem.
Gaudiu del temps que passeu junts!!!
Les educadores.
































































































































































































































 




Comentaris