Treballem els cercles!!!

 Hola famílies!!!

Mireu quin Cargol hem trobat al pati de la Llar!  El pati és un dels espais preferits dels infants a la Llar. El pati és un espai a l'aire lliure, envoltat de natura , amb moltíssimes possibilitats per als infants. És un espai de lleure, de joc, de moviment, de relacions socials, de descobriments, experiments i d'aprenentatge. És un espai essencial per al desenvolupament de la capacitat de jugar i, per extensió, amb un immens potencial pel que fa als seus beneficis educatius. El pati és un espai de lleure educatiu que cal cuidar i aprofitar. 


El joc compartit, socialització. Les relacions entre iguals formen part del nostre dia a dia, en tots els espais i en tots els moments. Viure amb tranquil·litat, amb calma i confiança dóna pas a les rialles, les paraules i les primeres converses que són còmplices de l'experiència que els infants viuen a la Llar. Compartim el valor de les petites coses, dels detalls i de les mirades gairebé imperceptibles que afavoreixen i reforcen els lligams establerts. La nostra tasca com adults és oferir als infants models de relació saludables, el temps necessaris, espais adequats i els materials adients perquè aquestes es puguin donar amb qualitat, és a dir, som l'exemple de la societat del futur, siguem conscients i cuidem-la.


El pati com a espai educatiu ens dona moltes oportunitats. Podem treballar les matemàtiques; fent transvasaments, jugar a posar i treure, dins o fora, etc per assolir aprenentatges significatius i funcionals.


Aquesta setmana treballem la forma rodona amb diferents materials de manera globalitzada; treballant els diferents eixos de desenvolupament.


Hem fet cercles al pati amb sucre: quins cercles més dolços han sortit!!!
Mireu, mireu!!!!
Aquests aprenentatges preparen als infants per assolir aprenentatges posteriors, com la lectoescriptura.


Ja ha arribat la decoració de tardor a la Llar. Una estació que ens dona moltes possibilitats d'aprenentatge i descobertes. Aquests dies podeu entrar i mirar ,com de bonica, estem deixant la Llar.
Se'n va l'estiu i arriba la tardor,
cauen les fulles dels arbres.
Se'n va l'estiu i arriba la tardor,
adéu a la calor!!!


Bon cap de setmana!!!
Ens retrobem dilluns amb sorpreses de tardor.
Amb la pluja que arriba ; podrem anar a buscar cargolets!!!!
Les educadores


Comentaris