La tardor!!!!!

Hola famílies!!! 

La tardor ve acompanyada de pluja, molt desitjada per totes i tots. La pluja, un element sensorial molt ric que obre un ventall d'oportunitats per gaudir de noves sensacions i descobertes.


En un dia de pluja es poden fer coses diferents "dibuixar a la terra mullada" per fomentar la creativitat. 
Jugar mentre plou ajuda a explorar i descobrir coses noves, com ara que les fulles suren a l'aigua, els cargols que surten, l'arc de Sant Martí, i tantes coses més. L'aprenentatge serà vivencial, sensorial i absolutament significatiu.


Pintem les pinyes que els infants van recollir amb les seves famílies. Treballem els colors, la coordinació ull-mà, la concenració i la motricitat fina. 


Aquesta setmana hem realitzat la manualitat de la tardor de l'Eriçó.


Mireu que xulíssim ha quedat!!!, un reflex dels colors de la tardor. Podeu decorar les vostres Llar amb aquesta manualitat.

Hem realitzat un circuit per treballar la motricitat grossa i el control del propi cos. Aquesta estimula  diferents àrees motrius que enforteixen l'autonomia dels infants, els ajuda a poder controlar la posició i els moviments del seu cos i enforteix el to muscular dels més petits i petites. A més proposem activitats on els infants expressen les seves emocions corporalment i mostren les seves possibilitats motrius, tot posant a prova el seu equilibri, el control en els desplaçaments, la coordinació i l'orientació en l'espai.


Famílies us recomanem el conte de la Babymoni per infants a partir de 2 anys.


Bon cap de setmana famílies!!!
Gaudiu dels primers dies de tardor.
Us esperem la setmana vinent amb més activitats de tardor.
Les educadores









Comentaris