dijous, 10 de setembre de 2015

Primers dies d'escola

Hola de nou Families!!

Amb plens d'energia hem començat aquest nou curs 15/16. Amb aquestes paraules us volem donar la Benvinguda als que comenceu per primer cop a la nostra petita llar: Claudia, Xènia i Èric; i als que repetiu per segon o tercer any: Lluc, Laia, Txell, Ona i Laura

Aquest primers dies han estat plens d'emocions, amb els seus retrobaments i amb les noves experiències. Han estat moment d'adaptació per a tots, ja que molts s'han de fer a nous horaris, a un espai nou, a noves cares, a entendre perquè la mama marxa, a un nou saber fer, a entendre que aquest curs, tot i sentir-me petit, sóc gran, que els companys amb qui jugava ja no hi són...dies que s'ajunten un munt de coses, però no només als més petits de la casa, sinó també als pares i mares.

Hem de ser conscients, tant els novells com els que tornem de nou, que per al més petit, qualssevol canvi en la seva rutina, els afecta d'una o altra manera; als més menuts, poden haver canvis de son, canvis a l'hora de menjar, canvis en l'actitud, mal-humor o, simplement no notar-hi res. En els més grans, sobretot notarem canvis d'actitud, coses que potser ja teniem assumides, com poden ser el control d'esfínters,  veurem que potser tornen cap enrere, fent-s'ho al damunt una altra vegada o, també ens podem trobar una negativa constant.... Són petites coses que en aquest període d'adaptació anirem veient i notant i que haurem d'anar treballant.

Davant això, és molt important la nostra actitud com adult i també la bona comunicació entre l'escola i la família.

i, amb aquestes paraules, la Glòria i jo, us volem tornar a donar la Benvinguda a la Llar d'Infants Els MarramiausClara PorrasCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada